Opplev retrounderholdning

Retro er inn, og det gjelder ikke bare i motebildet. Vi like alle å se tilbake til hva som var populært før, eller kanskje mimre tilbake til når vi var yngre og livet var enklere. Uansett hva grunnen er, kan vi alle være enige i at det retro og nostalgiske er populært som aldri før. Vi ønsker derfor å gi deg noen tips på hvordan du kan oppleve retrounderholdning i 2018.

Retro musikk

Uansett hvilket årstall eller sjanger du er interessert i, finnes det utrolig mye god retro musikk der ute. Å høre på gamle låter kan nesten transportere deg tilbake i tid, til den gang da ikke alt var elektronisk og maskinbasert. Retro musikk er mer ekte og rå, og mange nyere artister tar inspirasjon fra gamle helter. Det som dog er så flott med dagens moderne teknologi, er at du kan høre på cirka hva enn du ønsker – når du vil. Ved hjelp av musikktjenester som Spotify kan du enkelt finne gammel musikk.

Retro spill

Hvis det er én ting som virkelig gir nostalgiske minner, er det gamle brett- og bordspill. Men også spilleautomater er nostalgisk for mange, ettersom de pleide å stå rundt i Norges mange barer og butikker frem til tidlig 2000-tallet. Heldigvis er retro spill ikke helt borte, og du finner i dag mange spilleautomater på nett. De kommer med mange ulike oppsett og tema, men de fleste har et retro preg med originale symboler og lyder.

Retro film

Filmindustrien er gammel, og det finnes mange klassikere som er verdt å sjekke ut. I tillegg til streaming-tjenester som ofte tilbyr klassikere i sitt sortiment, finnes det noen kinoer som velger å vise retro filmer. Det blir noe helt eget når du ser filmen på storskjerm, og igjen kan det virke som du blir transformert til en annen tidsepoke.